fbpx

Muovi- ja kumitekniikanvalmistaja

Kumitusta vaille varma peli

Muovi- ja kumitekniikan ammattilaisena työskentelet itsenäisesti kestomuovi- tai kertamuovituotteiden valmistuksessa, kumiointi- ja vulkanointitöissä. Laadunvalvonta on tärkeä osa työtäsi. Tämän lisäksi sinulta hoituvat kaikki päivittäiset huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet.

Muovi- ja kumitekniikanvalmistajana toimit erilaisia tuotteita valmistavassa teollisuudessa, joten pelikenttäsi on todella laaja. Muovi- ja kumimateriaalien ja tuotantotekniikoiden tuntemuksesi antavat loistavan perustan kehittyä prosessi- ja kappaletavarateollisuuden todelliseksi ammattilaiseksi. Käytännön osaamistasi tarvitaan aina. Kuten nykyään melkein missä vain muovi- ja kumitekniikankin ammattilainen tarvitsee työssään kädentaitojen lisäksi automatisoitujen valmistusprosessien laaja-alaista hallintaa.

Uraa (muovi)putkeen

Saatat löytää itsesi massiivisia rakennuselementtejä tai höyhenkevyitä älyä sisältäviä tuotteita valmistavilta tehtailta, pienestä perheyrityksestä tai startupien parista. Tai sitten saatat innostuksissasi jäädä koulunpenkille ja jatkaa opintoja saman tien tai tulevaisuudessa, sillä nyt sinulla on vahva pohja jatko-opintoihin.

Kumi- ja muovituotteiden valmistaja Jose Rajala, Finnprofiles
Ammattiesittelyssä kumi ja muovituotteiden valmistaja Finnprofilesilla. Lisätietoa peruskoulun ja lukion jälkeisistä valinnoista, opiskelusta ja työelämästä saat myös Kunkoululoppuu.fi-sivustolta. Video on Taloudellisen tiedotustoimiston tuottama ja toteutettu yhteistyössä Kemianteollisuus ry:n kanssa.

Tutustu alaan tarkemmin ja hae mukaan koulutuksiin: