fbpx

Hitsaus ja levytyö

Kuka onkaan seppä syntyessään?

Hitsaajana työskentelet teknologiateollisuuden räiskyvimmässä kaartissa. Osaat tehdä levytöitä, hitsata ja loihtia erilaisia metallirakenteita. Saat myös kiksit laadunvalvontaan liittyvistä konepajateknisistä mittauksista ja mittalaitteiden kalibroinnista.

Levyseppähitsaajana työskentelet saumattomana osaajana valmistavaan teollisuuteen parissa. Hallitset erilaisten metallirakenteiden valmistamisen, levytyöt ja monipuoliset hitsausmenetelmät. Hitsaajana valmistat mm. koneenosia, palkkeja, säiliöitä, rakennusten teräsrunkoja, laivoja ja niin edelleen. Levy- ja hitsausalan perustaitoja tarvitaan konepajatuotantoon liittyvien tuotteiden ja niiden osien sekä muototeräsrakenteiden valmistuksessa. Ammattitaitosi perustana ovat perinteiset manuaaliset valmistusmenetelmät, mutta tämäkin ala automatisoituu koko ajan enemmän ja enemmän.

Hitsaudu uraputkeen

Saatat löytää itsesi konepajalta, erilaisia teräsrakenteita valmistavasta yrityksestä tai vaikkapa telakalta. Tai sitten saatat innostuksissasi jäädä koulunpenkille ja jatkaa opintoja saman tien tai tulevaisuudessa, sillä nyt sinulla on vahva pohja jatko-opintoihin.

Levyseppähitsaaja Toni Lehtinen, Lojer Group
Työssä oppimalla voi hankkia ammatin. Toni kouluttautui oppisopimuksella kone- ja tuotantotekniikan ammattilaiseksi ja on nyt Lojerilla tekemässä terveysteknologian tuotteita – “Työtä hyvän asian puolesta!”
HT Laser - Asiakasta lähellä

Yli 400 hengen joukkueemme palvelee kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa sekä Puolan Poznanissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Tutustu alaan tarkemmin ja hae mukaan koulutuksiin: